12 Aralık 2011 Pazartesi

ÇOCUK GELİŞİMİ SEMİNERLERİ-1 Evde Montessori Sistemi:“Kendi kendime yapmayı öğrenmeme yardım et”

Uzun zamandır bu seminerin Trabzon'da gerçekleşmesini istiyordum.Montessori sistemini kendi yöneticiliğini yaptığı okulda başarıyla uygulayan Psikolojik Danışman Hilal Mutllusoy Öktem'in konuşmacı olacağı seminerin duyurusunu aşağıda bulabilirsiniz.Hepimiz için keyifli bir sohbetin ve değerli paylaşımların olacağına eminim.Kaçırmayın derim!

ÇOCUK GELİŞİMİ SEMİNERLERİ-1
Evde Montessori Sistemi:“Kendi kendime yapmayı öğrenmeme yardım et”

Bütün çocukların kalbinde yatan istek aslında budur. Günümüz dünyasının aşırı meşgul yetişkinleri olan bizlerse çoğu zaman onun yerine kendimiz yapmayı tercih ederiz. Ona de...neyim yaşatmak için ya vaktimiz yoktur ya da sabrımız. Biz bir an önce sonuca ulaşmak isterken çocukların süreçten keyif aldıklarını unuturuz. Oysaki her işi yetişkinler tarafından yapılan çocuklarda bağımsızlık ve öz disiplin gelişimi engellenir!

Montessori Eğitimi; çocuğun süreci yaşamasına izin verir ve ben kendim yapabilirim duygusunu hissettirir. Tüm dünyada 100 yılı aşkın bir süredir uygulanan ve her geçen gün saygınlığı artan Montessori yöntemini daha yakından tanımak, kendi çocuğunuzla evde yapabileceğiniz uygulama örneklerini görmek ve başka anne-babaların deneyimlerini paylaşmak için Psikolojik Danışman ve Montessori Eğitmeni Hilal Mutlusoy Öktem’in konuşmacı olduğu “Evde Montessori Sistemi” adlı atölye çalışmamıza davetlisiniz.


Yer:

Tevfik Serdar Kültür Merkezi.Maraş cad. No :14 Trabzon
15 Ocak 2012,Pazar-saat:13.00-16.00

Ücret:
30 TL. Tek kişi
50 TL. Eşli katılımlarda
Kayıt ve Bilgi Almak İçin: serragorgun@yahoo.com
0 505 2744636
* Katılım kontenjanla sınırlıdır; kayıt yaptırmak zorunludur.

Hilal Mutlusoy Öktem, Psikolojik Danışman, Montessori Eğitimcisi
Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Rehberlik Psikolojik Danısmanlık bölümünden 1998 yılında mezun olduktan sonra 1999 – 2003 yılları arasında TED Aliağa Koleji İlköğretim Okulu‘nda Psikolojik Danışmanlık yaptı. 2003 – 2008 yılları arasında Amerika Birlesik Devletleri’nde bulundu. Bu sırada Uluslararası Montessori Birliği’nden 3 - 6 yaş Montessori Öğretmenliği ve Okul Direktörlüğü Sertifikası aldı. 2004– 2008 yılları arasında Seattle’da bulunan Montessori Plus Preschool’da çalıştı. Halen Ankara'da yöneticisi olduğu Binbir Çiçek Çocuklar Evi’nde çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca İstanbul'da Küçük Kara Balık Çocuk Evi’ne danışmanlık yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...